Bingo

Klikk her for å kreve gevinst.

Har du lyst på litt spenning, eller drømmer du om å vinne masse penger? Uansett har du allerede nå en god grunn til å spille Nærkanalens populære radiobingo!

Radiobingo er et enkelt spill å lære. En bingokupong koster kun 50 kroner og gir deg sjansen til pengepremier i hele 5 omganger. I tillegg kan du kjøpe vårt pausespill til kr 20 pr stk og ha ytterligere en sjanse til for å vinne fine pengepremier!

Det er 18-års aldersgrense for å spille bingo. Bingoen starter hver onsdag kl. 20.30 på både FM-radio og nettradio. Husk at blokkene må være kjøpt for inneværende spilleuke (torsdag-onsdag).

Våre bingoverter deler hver onsdag ut pengepremier på kr. 9 000 fordelt slik:

I tillegg er det mulig å vinne lykkepotten som er stigende fra min. 10 000 til maks. 25 000 kroner! Det trekkes hver uke et lykketall i forkant av hver sending, og er en så heldig å få trerader i ett av hovedspillene på dette lykketallet, vinner en lykkepotten. Lykkepottens størrelse opplyses i forkant av hver sending.

Inviter venner og bekjente til et hyggelig sosialt samvær ved radioen og spill bingo på onsdagskveldene. Bingoblokker fås kjøpt hos våre kommisjonærer i Meløy, Gildeskål og Rødøy (se liste nederst).

Når du har fått alle tall som skal til for å få en-, to-, eller treraders vannrette rekker, ringer du oss med en gang, på telefon: 75 72 05 50, og oppgir kontrollnummeret og tallet du fikk bingo på. Vi sjekker så dette mot vår datamaskin, og har du rett bingo på det tidligst leste tallet kommer du på premielista.

Premien får du utbetalt ved å sende inn skjema med bilde av blokkens forside med ukenummer, samt bilde av arket du fikk bingoen på, og fyller ut navn og telefonnummer. Hvis du ikke har Vipps, kan du notere kontonummeret ditt på blokka, så overfører vi premien via bank.

OBS! Kun bingo ringt inn og kontrollert under sending gir premie! Får flere spillere bingo på samme tall, deles premien. Minste premieutbetaling er 100 kroner. Hvis noen har lik bingo på samme kontrollnummer, betales det full premie til begge.

Hva venter du på? Stikk innom nærmeste utsalgssted og kjøp blokk og pausespill. Kanskje blir det nettopp deg som stikker av med lykkepotten denne onsdagen?

Spørsmål?

Hvis du har spørsmål, kan du kontakte vår bingoansvarlig Nina Karlsen på telefon 902 93 266.

Utsalgssteder

Meløy:

Gildeskål:

Rødøy:

Hjelpelinjen.no

Radio Meløy SA har tillatelse til å avholde radiobingo fra Lotteritilsynet. Vi må derfor følge pengespilloven og pengespillforskriften strengt. Dette sikrer en rettferdig gjennomføring av bingoen.

Frekvenser

  • 100,6 Mesøytoppen
  • 104,9 Rødøy
  • 105,5 Ørnes
  • 106,7 Stavnes
  • 107,1 Glomfjord

Finn oss på Facebook

Programoversikt

Om ikke annet er nevnt, er programmet produsert av Nærkanalen.